0
0
0

AGAR BIO 20 g - BATOM

Opinie:
(0)
Netto: 8,40zł
Właściwości podstawowe
Wszystkie właściwości
Masa netto (g): 20
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 20 szt
Jednostka miary: szt
Objętość brutto (ml): 178
Waga brutto: 0,03 kg
Dostawa

Od 12 zł - paczkomaty inpost, kurier DPD, odbiór w punkcie

Płatność

Szybkie przelewy PayU, BLIK, karta

SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.
Właściwości
Atrybuty główne
Masa netto (g) 20
Ilość w opakowaniu zbiorczym 20 szt
Jednostka miary szt
Objętość brutto (ml) 178
Waga brutto 0,03 kg
Opinie (0)

Nikt jeszcze nie oceniał tego produktu.