0
0
0

AGAR BIO 50 g - PORTO MUINOS

Opinie:
(0)
25,79zł
Netto: 20,97zł
Właściwości podstawowe
Wszystkie właściwości
Masa netto (g): 50
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 18 szt
Jednostka miary: szt
Objętość brutto (ml): 147
Waga brutto: 0,17 kg
Dostawa

Od 12 zł - paczkomaty inpost, kurier DPD, odbiór w punkcie

Płatność

Szybkie przelewy PayU, BLIK, karta

SKŁADNIKI
agar* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Agar jest używany jako substancja żelująca, substancja zagęszczająca oraz stabilizator. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Agar agar rozpuścić w letniej wodzie. Podgrzać do wrzenia. Zostawić do ostudzenia. Podczas studzenia roztwór wodny tworzy żel (po 20 minutach – struktura włóknista, po 2 – 3 godzinach – struktura galarety). Agar zachowuje konsystencję w temperaturze pokojowej.
Bardzo delikatna struktura: 0,80 g/500 ml (0,16 %)
Delikatna struktura: 1,50 g/500 ml (0,3 %)
Twarda struktura: 5,00 g/500 ml (1 %)
Bardzo twarda struktura: 7,00 g/500 ml (1,4 %)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Właściwości
Atrybuty główne
Masa netto (g) 50
Ilość w opakowaniu zbiorczym 18 szt
Jednostka miary szt
Objętość brutto (ml) 147
Waga brutto 0,17 kg
Opinie (0)

Nikt jeszcze nie oceniał tego produktu.