0,00zł
Przejdź do koszyka- Marka: NATTO (sfermentowana soja)
- Kod produktu: 5905669578035
- Dostępność: 5-7 dni
14,02zł
Znalazłeś taniej?
Netto: 14,02zł
Właściwości podstawowe
Wszystkie właściwości
Masa netto (g):
110
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1 szt
Jednostka miary:
szt
Objętość brutto (ml):
234
Tworzywo op. jednostkowego:
Plastik
SKŁADNIKI
SOJA*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1001 kJ/239 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 15 g
Sól: 1,1 g
Kwas foliowy: 223 µg (112 %)**
Fosfor: 349 mg (50 %)**
Żelazo: 2,2 mg (16 %)**
** Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od + 7 do + 10 stopni Celsjusza.
SOJA*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1001 kJ/239 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 15 g
Sól: 1,1 g
Kwas foliowy: 223 µg (112 %)**
Fosfor: 349 mg (50 %)**
Żelazo: 2,2 mg (16 %)**
** Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od + 7 do + 10 stopni Celsjusza.
Właściwości
Atrybuty główne
Masa netto (g)
110
Ilość w opakowaniu zbiorczym
1 szt
Jednostka miary
szt
Objętość brutto (ml)
234
Tworzywo op. jednostkowego
Plastik
Waga brutto
0,19 kg
Opinie (0)
Nikt jeszcze nie oceniał tego produktu.