0
0
0

SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g - NATTO

Opinie:
(0)
14,02zł
Netto: 14,02zł
Właściwości podstawowe
Wszystkie właściwości
Masa netto (g): 110
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1 szt
Jednostka miary: szt
Objętość brutto (ml): 234
Tworzywo op. jednostkowego: Plastik
Dostawa

Od 12 zł - paczkomaty inpost, kurier DPD, odbiór w punkcie

Płatność

Szybkie przelewy PayU, BLIK, karta

SKŁADNIKI
SOJA*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1001 kJ/239 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 15 g
Sól: 1,1 g
Kwas foliowy: 223 µg (112 %)**
Fosfor: 349 mg (50 %)**
Żelazo: 2,2 mg (16 %)**
** Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od + 7 do + 10 stopni Celsjusza.
Właściwości
Atrybuty główne
Masa netto (g) 110
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1 szt
Jednostka miary szt
Objętość brutto (ml) 234
Tworzywo op. jednostkowego Plastik
Waga brutto 0,19 kg
Opinie (0)

Nikt jeszcze nie oceniał tego produktu.